Jaarverslag

In uw jaarverslag doet u verslag van het afgelopen jaar en gaat u in op de visie, het beleid en de producten van uw organisatie. Daarmee is het jaarverslag een belangrijk middel in de externe communicatie.

Vooral nu het aantal wettelijke verplichtingen en branche-eisen elk jaar toeneemt, is het opstellen van het jaarverslag een tijdrovende klus. Onze klanten kiezen hun eigen strategie. Sommige klanten kiezen voor een digitale versie van het jaarverslag om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen en stellen daarnaast een informatief jaarverslag samen. Andere klanten voldoen aan de verplichtingen via een formeel jaarverslag en geven daarnaast een aantrekkelijke, populaire versie van het jaarverslag uit. Zo’n populaire versie heeft als specifiek doel de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten en het imago positief te beïnvloeden.

Welke keuze u ook maakt, wij kunnen u deze klus geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Er zijn verschillende opties, bijvoorbeeld uw eigen teksten redigeren of op basis van interviews met u en uw medewerkers een levendig en informatief jaarverslag maken. Desgewenst verzorgen we ook de drukwerkbegeleiding, waarbij wij in zee kunnen gaan met uw vormgever en drukker of met onze eigen relaties.

Een voorbeeld van een online jaarverslag.