Website

Uw website vormt voor uw doelgroepen vaak de eerste kennismaking. Het is dus zaak om met uw website gelijk een goede indruk te maken. Helderheid, toegankelijkheid en een overzichtelijk ontwerp zijn daarvoor essentieel.

Wij adviseren u over welke informatie van belang is en hoe u deze in een toegankelijke structuur kunt gieten. Belangrijk is ook dat gekeken wordt of en zo ja welke interactiemogelijkheden voor uw organisatie meerwaarde hebben. Desgewenst kunnen wij u het gehele proces van vaststellen van de inhoud, ontwikkelen van de structuur, opstellen van teksten en vormgeven uit handen nemen. Ook kunnen we u adviseren over een gratis content management systeem, zodat u zelf uw website gemakkelijk actueel kunt houden. 

Hoe ziet uw website eruit op een smartphone of tablet?
De verwachting is dat in 2013 meer bezoekers uw website bezoeken met hun smartphone of tablet dan met een PC. Veel websites zijn dan helaas nog onleesbaar. Met enkele ingrepen (responsive design) helpen wij u om uw website 'mobiel' te maken. Uw website herkent het scherm van de gebruiker en past zich ongemerkt aan zijn scherm aan. Zo blijven uw bezoekers op uw website en komen ze er nog eens terug. Bekijk onze website eens op uw smarthphone of bezoek bijvoorbeeld www.socius-md.nl Beeld en tekst blijven binnen het kleine scherm, terwijl de tekst leesbaar blijft. Bel of mail ons voor meer informatie of een offerte.